AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünür gitmek

Kahve falında dünür gitmek

Kahve falında dünür gitmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yüzün güleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünür gitmek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kıza dünür gitmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünür gitmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Kahve falında dünürlüğe gitmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işarettir.

Kahve falında dünürcü geldiğini görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski dünürleri görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında dünür gelmesini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dünürleri görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, işlerinin yarım kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızına dünür geldiğini görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir