AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünür geldiğini görmek

Kahve falında dünür geldiğini görmek

Kahve falında dünür geldiğini görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünür geldiğini gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında dünürcü gelmek iyi kısmetleri olacağına, işyerini kapatacağına delalettir.

Kahve falında dünür geldiğini görmek pişman olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dünürcü geldiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kızına dünür geldiğini görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek esenliği bulacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski dünürleri görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dünürünü görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünür görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir