AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünür olmak

Kahve falında dünür olmak

Kahve falında dünür olmak kendisini Allah yoluna adayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünür olmak gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında dünür gitmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünürleri görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işarettir.

Kahve falında dünürcü görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Kahve falında dünürlük görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski dünürü görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına alamet eder.

Kahve falında dünür geldiğini görmek geçim derdinin kalmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında dünürü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir