AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul kadınla öpüşmek

Kahve falında dul kadınla öpüşmek

Kahve falında dul kadınla öpüşmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında dul kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında dul kadınla öpüşmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dul kadını gelinlikle görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek aile içinde saadetinin artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe inanılır.

Kahve falında dul kadının evlenmek ömrünün uzun olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dul kadını hamile görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir