AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul kadının evlenmek

Kahve falında dul kadının evlenmek

Kahve falında dul kadının evlenmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, zorlukların yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında dul kadının evlenmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dul kadınla evlenmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dul kadınla evlendiğini görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dul kadının evlenmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dul erkekle evlenmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dul birisiyle evlenmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir