AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek rahat bir döneme girileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında hamile dul kadın görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulur.

Kahve falında dul kadını hamile görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dul birini hamile görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine inanılır.

Kahve falında dul kadınla öpüşmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında dul kadın öpmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir