AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul kadını gelinlikle görmek

Kahve falında dul kadını gelinlikle görmek

Kahve falında dul kadını gelinlikle görmek duygularının karşılık göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, onlara hocalık edeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işaret eder.

Kahve falında dul kadını gelinlikle gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Kahve falında dul kadını gelinlikle görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dul kadını öpmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile dul kadın görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Kahve falında dul kadın öpmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında dul kadınla öpüşmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir