AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul kadını hamile görmek

Kahve falında dul kadını hamile görmek

Kahve falında dul kadını hamile görmek istenmeyen bir yolculuğa, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işinden evine gidip geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında dul kadını hamile gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında hamile dul kadın görmek işlerinin gelişme göstereceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet eder.

Kahve falında dul kadını hamile görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında dul birini hamile görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dul kadın öpmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dul kadını öpmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dul kadınla öpüşmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir