AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile dul kadın görmek

Kahve falında hamile dul kadın görmek

Kahve falında hamile dul kadın görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile dul kadın gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında dul kadını hamile görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında hamile dul kadın görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dul birini hamile görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dul kadınla yatmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dul kadın öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dul kadını gelinlikle görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir