AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden altın bilezik almak

Kahve falında anneden altın bilezik almak

Kahve falında anneden altın bilezik almak kazançlı işlere yatırım yapacağına, mutluluğa ve neşeye, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Kahve falında anneye altın bilezik vermek büyük tartışmaların sonlanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hastalıktan şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında anneden altın bilezik almak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye bilezik takmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir