AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanını satmak

Kahve falında dükkanını satmak

Kahve falında dükkanını satmak aile içindeki huzurun kaçacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dükkanını satmak gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Kahve falında dükkan satmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanını satmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dükkanı satmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında fırın dükkanı açmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni dükkan görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, asık yüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı kapatmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında dükkanı açık görmek geçim derdinin kalmayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir