AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı açık görmek

Kahve falında dükkanı açık görmek

Kahve falında dükkanı açık görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kazancın daha da arttırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, işinde verimsiz olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanı açık gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı açık görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, onu yalnız bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında dükkanı açık unutmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında börekçi dükkanı görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanı su basmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında perde dükkanı görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek dükkanı görmek maddi olarak güç kazanacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan temizlemek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir