AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kapısını açık görmek

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında dükkan kapısını açık gördüyseniz:

  • Belli engellemelere rağmen aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek borçların ve dertlerin biteceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı açık görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı açık unutmak maddi kriz yaşanacağına, her şeyin gönlünce olacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısını açmak işindeki verimin artacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan kapısı görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapısı açmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, daha fazla gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir