AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz dükkan görmek

Kahve falında temiz dükkan görmek

Kahve falında temiz dükkan görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz dükkan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında dükkanı temiz görmek aile saadetinin de artacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz dükkan görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ipçi dükkanı görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında bayan kuaför dükkanı görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dükkan soymak kendisi için isabetli adımlar atacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çanta dükkanı görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir