AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı temiz görmek

Kahve falında dükkanı temiz görmek

Kahve falında dükkanı temiz görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, aradaki buzları eriteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında dükkanı temiz gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı temiz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında temiz dükkan görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya inanılır.

Kahve falında dükkan açmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit dükkanı görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuhafiye dükkanı açmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir