AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan yapmak

Kahve falında dükkan yapmak

Kahve falında dükkan yapmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, atılıma geçeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işarettir.

Kahve falında dükkan yapmak gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında dükkanda satış yapmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak yeni bir eve sahip olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında dükkan yapmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında dükkanın yandığını görmek vaaz ve nasihate, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işarettir.

Kahve falında dükkanı temiz görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir