AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan devralmak

Kahve falında dükkan devralmak

Kahve falında dükkan devralmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, uzun sohbetler edeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işarettir.

Kahve falında dükkan devralmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında dükkan devralmak övgü dolu sözler duyacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyeri devralmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük dükkanı görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı olduğunu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir dükkana taşınmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkandan çıkmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir