AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı olmak

Kahve falında dükkanı olmak

Kahve falında dükkanı olmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı olmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında eskici dükkanı görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanda para görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tozlu dükkan görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı su basmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık dükkanı görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine inanılır.

Kahve falında dükkanın taşındığını görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir