AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanını görmek

Kahve falında dükkanını görmek

Kahve falında dükkanını görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında dükkanı temizlemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, geçim derdi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanını satmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında balık dükkanına girmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz eşya dükkanı görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkana bakmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir dükkan görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet eder.

Kahve falında takı dükkanı görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan kapısını açmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir