Kahve falında gelinlikçi dükkanı görmek

Kahve falında gelinlikçi dükkanı görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikçi dükkanı gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında gelinlik dükkanı görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikçi dükkanı görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekçi dükkanı görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipçi dükkanı görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ortak dükkan açmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Kahve falında dükkan satmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, hanesine güneş doğacağına delalettir.

Kahve falında dükkanın olduğunu görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işarettir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top