AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kitlemek

Kahve falında dükkan kitlemek

Kahve falında dükkan kitlemek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kitlemek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında dükkan kitlemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulur.

Kahve falında karnında kitle görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memede kitle olduğunu görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kitle görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında göğsünde kitle olduğunu görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kitle görmek çabalarının boşa çıkacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında göğsünde kitle görmek insanlar tarafından sevileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta kitle görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir