AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ev sahibi görmek

Kahve falında eski ev sahibi görmek

Kahve falında eski ev sahibi görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ev sahibi gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Kahve falında eski ev sahibi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski ev sahibini görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir eve sahip olduğunu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev sahibiyle kavga etmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında eve sahip olmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin ev sahibi olduğunu görmek hainlik yapacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir ev sahibi olmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir