AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününün bozulduğunu görmek

Kahve falında düğününün bozulduğunu görmek

Kahve falında düğününün bozulduğunu görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işinden geri kalacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğününün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falında düğünün bozulduğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğününün bozulduğunu görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu bozulmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sütün bozulduğunu görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında bozulduğunu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir