AnaSayfa / Genel / Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında otobüsün bozulduğunu görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyünün bozulduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek sorununu kolayca çözeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekareti bozulmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kızlığının bozulduğunu görmek psikolojik olarak toparlanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu bozulmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir