AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde zılgıt çalmak

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak elindekini de bitireceğine, rahat bir döneme girileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Kahve falında zılgıt çaldığını görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zılgıt sesi duymak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında zılgıt atmak kendisi ile baş başa kalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında zılgıt çektiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında zılgıt çekmek görmek sözler sarf edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zılgıt çekmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında düğünde davul çalmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir