AnaSayfa / Genel / Kahve falında zılgıt çaldığını görmek

Kahve falında zılgıt çaldığını görmek

Kahve falında zılgıt çaldığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, işlerin büyüyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zılgıt çaldığını gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zılgıt çaldığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zılgıt çekmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında zılgıt çekmek görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında zılgıt atmak aksiliklerin yaşanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalettir.

Kahve falında zılgıt çektiğini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında zılgıt sesi duymak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kilim çalmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir