AnaSayfa / Genel / Kahve falında zılgıt çekmek

Kahve falında zılgıt çekmek

Kahve falında zılgıt çekmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işaret eder.

Kahve falında zılgıt çekmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında zılgıt çekmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zılgıt çekmek görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zılgıt atmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalettir.

Kahve falında zılgıt çaldığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zılgıt sesi duymak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında zılgıt çektiğini görmek mutluluğu yakalayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ölünün resmini çekmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir