AnaSayfa / Genel / Kahve falında zılgıt çekmek görmek

Kahve falında zılgıt çekmek görmek

Kahve falında zılgıt çekmek görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zılgıt çekmek gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında zılgıt çekmek istediği arabaya bineceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında zılgıt çekmek görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında zılgıt atmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zılgıt çektiğini görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında zılgıt çaldığını görmek kişinin iyi hale geleceğine, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde zılgıt çalmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zılgıt sesi duymak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini kendin çekmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir