AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yemeği yapmak

Kahve falında düğün yemeği yapmak

Kahve falında düğün yemeği yapmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında düğün yemeği yapmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında düğünde yemek yapmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün yapmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığı yapmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara işarettir.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kır düğünü yapmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir