AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyinip süslenmek

Kahve falında giyinip süslenmek

Kahve falında giyinip süslenmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, düşmanlarına da dost olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giyinip süslenmek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında beyaz süs köpeği görmek siparişlerinin çoğalacağına, hayaline kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz süs köpek görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında duvar süsü görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hasret içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında pasta süsü görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Kahve falında süs balığı yemek elinin döneceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük süs köpeği görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında süslendiğini görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir