AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük süs balığı görmek

Kahve falında büyük süs balığı görmek

Kahve falında büyük süs balığı görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, vaaz ve nasihate, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük süs balığı gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Kahve falında büyük süs balığı görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı süs balığı görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalet eder.

Kahve falında canlı süs balığı yemek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında süs balığı satın almak borcunun kalmayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs balığı kurtarmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, satışların düşeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük süs balıkları görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı süs balığı görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir