AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek

Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek

Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek ömrünün uzun olacağına, ilerleyemeyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, aile hayatının hayır getireceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Kahve falında kendini düğünde oynarken gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında düğünde oynayan görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde oynayanları görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birini oynarken görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rızkının bollaşacağına işarettir.

Kahve falında kumar oynayıp para kazanmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında oynayan dişi çekmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir