AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek dinç kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, ticarette yol katedeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, mekân değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında arkadaşın güldüğünü görmek attığı adımların boşa çıkacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının güldüğünü görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla gülmek pek çok fırsatı kaçıracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına gülmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla gülmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla güldüğünü görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir