AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde fotoğraf çekmek

Kahve falında düğünde fotoğraf çekmek

Kahve falında düğünde fotoğraf çekmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, dertlerin sonlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, çaresiz kalacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında düğünde fotoğraf çekmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek işinde çok büyük bereket göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını çekmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın fotoğrafını çekmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çekmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir