AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek zorlukların kolayca aşılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün fotoğrafını çekmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cami fotoğrafı çekmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğrafını çekmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir