AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, başarılarının artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çekmek hep dinç ve genç kalacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami fotoğrafı çekmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine inanılır.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin fotoğrafını çekmek eğlenceli ortamlara gireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir