AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yemeği vermek

Kahve falında düğün yemeği vermek

Kahve falında düğün yemeği vermek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Kahve falında düğünde yemek görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında düğün yemek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün evinde yemek yemek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde pasta yemek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Kahve falında yemekli düğün görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün yemeğine gitmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek yemek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir