AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde pasta yemek

Kahve falında düğünde pasta yemek

Kahve falında düğünde pasta yemek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında düğünde pasta yemek gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında düğün pastası yemek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında düğün pasta yemek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında düğünde pasta yemek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında düğün pastası almak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün pastası yapmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün pastası kesmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında düğün pastası görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dondurmalı pasta yemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir