AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün pastası görmek

Kahve falında düğün pastası görmek

Kahve falında düğün pastası görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında düğün pastası gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Kahve falında düğün pastası almak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün pasta yemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün pastası yapmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde pasta yemek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, her anlamda şifa bulmaya delalet eder.

Kahve falında düğün pastası kesmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında düğün pastası görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün pastası yemek bunu şeref sayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı pasta görmek büyük savaşların yaşanacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir