AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün pastası almak

Kahve falında düğün pastası almak

Kahve falında düğün pastası almak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, zevki sefa içinde olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Kahve falında düğün pastası almak gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında düğün pastası kesmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düğün pastası almak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Kahve falında düğünde pasta yemek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Kahve falında düğün pasta yemek işinde terfi edeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün pastası görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün pastası yapmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün pastası yemek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında muzlu pasta yapmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir