AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek

Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek

Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, işlerin günden güne açılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, bol bol moral depolanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlığını görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir