AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve yenge görmek

Kahve falında anne ve yenge görmek

Kahve falında anne ve yenge görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve yenge gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında anne ve yenge görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yenmiş elma görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengelerini görmek bir üniversitede hoca olunacağına, kazancının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengesini dövmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yengesinin öldüğünü duymak fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeyi dövmek yeni şeyler keşfedeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında yengeyi gelinlikle görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında amca yenge görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir