AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün dernek görmek

Kahve falında düğün dernek görmek

Kahve falında düğün dernek görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün dernek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında düğün dernek görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünü kaçırmak onları koruyup kollayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında düğünden kovulmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında düğünde para vermek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alevi düğünü görmek sahip olduklarının eksileceğine, nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün sahibi olmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir