AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünü kaçırmak

Kahve falında düğünü kaçırmak

Kahve falında düğünü kaçırmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Kahve falında düğünü kaçırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Kahve falında düğünden kaçtığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yollarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünü kaçırmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle düğünden kaçtığını görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında kendi düğününden kaçtığını görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğününü kaçırmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Kahve falında kaçtığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşin kaçırıldığını görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir