AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün sahibi olmak

Kahve falında düğün sahibi olmak

Kahve falında düğün sahibi olmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün sahibi olmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında düğün sahibi olmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz araba sahibi olmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında mevki sahibi insanlar görmek uzun ve hayırlı bir ömre, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında makam sahibi olmak çok büyük çaba sarfedeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Kahve falında bebek sahibi olmak ve onu emzirmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında han sahibi olmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir eve sahip olmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında motor sahibi olmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir