AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün arabası görmek

Kahve falında düğün arabası görmek

Kahve falında düğün arabası görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine inanılır.

Kahve falında düğün arabası gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında düğün arabasına binmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün arabası görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boş düğün görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Kahve falında düğünde yemek vermek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin düğününe gitmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında damatsız düğün görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalettir.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir