AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş düğün görmek

Kahve falında boş düğün görmek

Kahve falında boş düğün görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalettir.

Kahve falında boş düğün gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında düğün salonunu boş görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş düğün salonu görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş düğün görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş tabak görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında boş cam tabak görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, güzel haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında boş teneke görmek ailesinin de büyük olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir