AnaSayfa / Genel / Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, mal edineceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında düdüklü tencere görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi düdüğü duymak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tren düdüğü duymak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düdük görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında düdük sesi duymak yüceltileceği sözler duyacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında düdük çalmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir