AnaSayfa / Genel / Kahve falında düdük çalmak

Kahve falında düdük çalmak

Kahve falında düdük çalmak büyük bir borcun altına gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında düdük çalmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Kahve falında düdük çalmak kendisini çok kötü hissedeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi düdüğü duymak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düdük sesi duymak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren düdüğü duymak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düdük görmek büyük savaşların yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düdük öttürmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir