AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını şişmiş görmek

Kahve falında dudağını şişmiş görmek

Kahve falında dudağını şişmiş görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, geçiminin yerinde olacağına, özlemelerin son bulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağını şişmiş gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında şiş dudak görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında dudağını şişmiş görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalettir.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağını şiş görmek yaşama isteğinin artacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalettir.

Kahve falında dudağın şişmesini görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir